Cattery BiGe 
   ~British Shorthair~

Click here to edit subtitle

"Lego Movie" nestje Vallon & Baileys

Op 6 juni 2014 is Vallon bevallen van een prachtige 4-ling! De vader van de kittens is Baileys, Britica Magnifico Baileys, hij woont bij cattery Blue Eldar
Naam
 Kleur
 Geslacht
 Beschikbaarheid
BiGe's Unikitty
Blauw-Crème
Poes
Overleden op 24 juli 2014
BiGe's Emmet
Crème
Kater
Besproken voor Vera & Frank
BiGe's Metalbeard
Blauw
Kater
Besproken voor Fam. Masselink
BiGe's Lord Business
Blauw
Kater
Besproken voor Vera & Frank

19-10-2014

Lord en Emmet zijn eind september naar hun nieuwe huis gegaan. Ze doen het hier ontzettend goed! Lieve Tommy is bij ons wegens omstandigheden gebleven. 

Het is een leuke nest geweest met helaas veel minder leuke momenten. Soms heb je helaas dingen niet in de hand en loopt het allemaal anders als gepland. Zo zie je maar weer dat je met levende wezens bezig bent en dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Dit nestje heeft zeker zijn tol geëist qua emoties. Eentje om snel te vergeten? Nee want er zijn nog 3 lieverds die alle aandacht in de wereld verdienen en zeker niet vergeten mogen worden.

Lieve Lord, Emmet en Tommy, het gaat jullie goed!


Hopelijk volgende keer maar weer een nestje volgens de boekje!

5-8-2014 - De rust is weer terug en het gaat echt ontzettend goed met de kittens. Helaas zal dit het laatste nestje zijn van deze lijn voor ons. Wij hebben besloten, met pijn in onze hart, een nieuwe huis voor Vallon te zoeken. Het is erg jammer maar we kunnen het wel mooi afronden met deze prachtige kerels. 
V.l.n.r.: Lord, Emmet en Metalbeard.

31-7-2014 - Geen woorden

Wat is dit moeilijk om te typen. Vorige week donderdag hebben wij ontzettend snel en onverwachts afscheid moeten nemen van onze lieve Unikitty. Binnen twee dagen ging zij van vrolijke kittens met niks aan de hand tot dood en dood ziek. Wat is dit vreselijk oneerlijk we waren net over eens dat we haar zouden houden en dan dit. Unikitty bleek een gaatje in haar middenrif te hebben waardoor een stukje nier bij haar longen kwam te zitten, namate zij ging groeien ging dit ontsteken. Helaas was zij al zo snel afgetakeld in die twee dagen dat wij niks meer voor haar konden doen, het was beter voor haar om haar te laten gaan. Wij zijn er kapot van.... Dag lieverd je was zo gewenst...

22-7-2014 - Alle kittens van Vallon zijn besproken of zitten in optie. Hier onder nog een paar foto's van vorige week.

BiGe's Unikitty

BiGe's Metalbeard - Besproken

BiGe's Emmet - Besproken

BiGe's Lord Business - Besproken

12-07-2014 - De kittens van Vallon zijn alweer 5 weken oud en hebben hun eerste kittenbezoek gehad. Emmet en Lord gaan samen verhuizen, echt helemaal geweldig dat Vera en Frank deze twee kanjers een nieuwe thuis willen geven! Nieuwe foto's volgen snel, maar hieronder eentje die Vera en Frank hebben gemaakt, lief stel heh?!

29-06-2014 - De kittens van Vallon zijn inmiddels 3 weken oud. Ze zijn heerlijke bolletjes wol!

19-06-2014 - Alle kitten hebben hun oogjes open, morgen zijn ze 2 weken oud!

06-06-2014

In de nacht van 5 op 6 juni is onze Vallon bevallen van een prachtige 4-ling. Voor het eerste nestje deed ze het echt geweldig. Het eerste kitten kwam al een half uur na het eerste perswee gevolgd door nr 2 15 min later. Vervolgens heeft ze een rustpauze ingelast van 2 uur (Birgit lag te slapen en ik heb maar filmpjes gekeken op Youtube om wakker te blijven). Daarna kreeg ze nr 3 en nog geen half uur later nr 4. 

Ze nam het allemaal in haar strijd en gaf geen kik ondanks de drie katertjes allemaal in stuit zijn geboren.

Wij zijn enorm trots op haar!