Cattery BiGe 
   ~British Shorthair~

Click here to edit subtitle

03-09-2017

Hier weer even een update. Wat een rustig jaar mbt de katten voor ons, geen shows (nog) geen nestjes. En verder vrij weinig te vertellen.

Wel zijn wij een nestje met sowieso Lotje aan het plannen wij zouden liever iets langer willen wachten maar zij breekt steeds door de pil heen en dat is ook niet goed. Voor haar hebben wij al een leuke kater op het oog. Zodra zij getest is en zwanger is zullen wij dat zeker hier melden!

Mattie zijn suprelorin werkt nog steeds dus van hem en Saartje voorlopig nog een kittens.


Stip hebben wij inmiddels helaas laten steriliseren. Zij was niet gelukkig in de groep als ongecastreerde poes. Gelukkig lijken nu haar hormonen weer goed onder controle en is zij een stuk gelukkiger als alles zo blijft zoals het nu is zal zij gewoon bij ons oud mogen worden. 

19-02-2017

Het werd tijd om de website weer eens bij te werken. Al is er niet veel nieuws te vertellen ;-)

Alles gaat goed met de katten en voorlopig geen kittens op komst. Mattie heeft ook nog geen interesse in de poezen dus de suprelorin werkt momenteel nog prima.

Zoals de planning nu ervoor staat zullen wij in of na de zomer weer kittens verwachten. Heeft u interesse in een kitten van onze cattery? Super leuk natuurlijk maar hou onze website in de gaten zodra wij kittens verwachten of hebben zullen wij dit hier bekend maken!

Oud Nieuws....