Cattery BiGe 
   ~British Shorthair~

Click here to edit subtitle

"Marvel" Nestje Hamster & Tommy

Op 23 maart 2016 is Hamster bevallen van een prachtige 7-ling!
De vader van het nestje is Tommy
NaaM
Kleur
Geslacht
Beschikbaarheid
BiGe's Daredevil
Blauw-Wit
Kater
Besproken voor Angelique - Cattery Vancouver
BiGe's Thor
Blauw
Kater
Besproken voor Rian en Peter
BiGe's Storm
Blauw-Wit
Poes
Besproken voor Mariet en Ria
BiGe's Mystique
Blauw-Crème-Wit
Poes
Blijft bij ons
BiGe's...
Blauw
Poes
Overleden op 25-03-2016
BiGe's...
Blauw
Kater
Doodgeboren
BiGe's...
Blauw
Kater
Doodgeboren

02-06-2016

Wat genieten wij toch enorm van deze nest! Het is zo ontzettend jammer dat wij deze combi niet kunnen herhalen! Ze zijn lief en mooi en schattig en gewoon heel erg leuk. Afgelopen dinsdag hebben zij de eerste prikjes gehad en wat waren ze toch stoer, alleen Lodewijk heeft eventjes wat van zich laten horen maar de rest waren toppers. Ook de auto rit vonden ze helemaal geen probleem.

Nog een aantal weken mogen zijn van ze genieten en dan vliegen ze er alweer uit. Maar tot dan genieten wij volop!

10-05-2016

Het gaat super goed met de kittens van Hamster en Tommy. Ze zijn zo ontzettend lief en leuk! Het is zo jammer dat wij deze combi niet kunnen herhalen want ohohoh wat hebben ze het goed gedaan! Alle kittens hebben inmiddels hele leuke nieuwe baasjes!

26-04-2016

Een update heeft veel te lang op zich laten wachten maar helaas is Georgina een aantal weken geleden gevallen en heeft zij haar enkel en duim gebroken dat hield in dat bepaalde dingen even op een lage pitje zijn komen te staan. Gelukkig gaat het inmiddels wel iets beter en dus ook nu de fut en tijd kunnen vinden om een kleine update te geven over de kittens!

Het gaat super! Ze zijn zo ontzettend lief en leuk. Alleen het blauwe katertje is nog beschikbaar. Het blauw-crème-wit poesje bijft bij ons wonen en de andere twee kittens zitten in optie. Alle kittens hebben namen gekregen van Marvel :)

01-04-2016

Wat zo mooi had moeten zijn is een ramp geworden. Arme Hamster woensdag 23 maart bevallen van 7 kittens helaas 2 doodgeboren vervolgens 1 kitten zo mini (56g) op vrijdag moeten laten gaan en helaas is dit ook meteen het laatste nest van Hamster, zij vrijdag onder de mes gegaan 3 placentas waren achtergebleven en dit was gaan ontsteken. Er was geen redden meer aan haar baarmoeder en gezondheid gaat altijd voor! 
Gelukkig gaat het wel inmiddels heel erg goed met Hamster en haar overgebleven 4 kittens. 
Het is altijd jammer als zoiets gebeurd. Wij hebben ook veel mensen moeten teleurstellen dat er geen kitten voor hun zou zijn. Om deze reden gaan wij niet meer met een interesselijst werken. Deze ervaring laat weer duidelijk zien dat je niet met de natuur mag dollen. Geen verwachtingen hebben van wat er nog niet is. Nu is het goed afgelopen maar voor hetzelfde geld waren wij een dag later geweest en dan hadden de kittens geen mama meer gehad... 
Gelukkig kunnen we nu wel genieten van Hamster en haar prachtige 4-ling!
Alle kittens zijn inmiddels besproken, eentje zal ook bij ons blijven al zat dit zeker niet in de planning, zo zie je maar weer!