Cattery BiGe 
   ~British Shorthair~

Click here to edit subtitle

"Care-Bear" nestje Hamster & James

Op 25 april 2014 is Hamster bevallen van een 7-ling! De vader van de kittens is James, Frost of Anamokit, wij woont bij cattery Of the Cat's Manor en is de vader van onze E & F nest.

Naam
 Kleur
 geslacht
 beschikbaarheid
BiGe's Funshine Bear
Crème
Kater
Besproken voor fam. Masselink
BiGe's  Shine Bright Bear 
Crème
Poesje
Blijft bij ons
 BiGe's Sweet Dreams Bear
Lilac
Kater
Doodgeboren....
 BiGe's  Best Friend Bear
Crème
Poesje
Besproken voor Fam Slegers
 BiGe's Play-a-lot Bear
Blauw-wit
Kater
Besproken voor Fam Slegers
 BiGe's Laugh-a-Lot Bear
Blauw-crème-wit
Poesje
Besproken voor Naomi
 BiGe's Oopsy Bear
Blauw-wit
Kater
Blijft bij ons

Beschikbaar: Het kitten zoekt nog een nieuw baasje.
Optie: Het kitten is nog niet definitief besproken, het kitten kan nog beschikbaar komen. Stuur gerust een mail voor meer informatie!
Besproken: Het kitten heeft een goudenmand gevonden, er is reeds een aanbetaling gedaan.

05-07-2014 - De kittens van Hamster zijn inmiddels 10 weken oud alweer, het duurt niet lang voor ze mogen verhuizen. Gisteren hebben zij hun eerste inenting gehad en chip, ze zijn allemaal gezondverklaard en zijn super stoer geweest! Voor dat we naar de dierenarts zijn gegaan heb ik ze even in de kattenren laten spelen zodat ik weer wat foto's van het grut kon maken, zie hier het resultaat!

BiGe's Play-A-Lot Bear - Besproken

BiGe's Best Friend Bear - Besproken

BiGe's Laugh-A-Lot Bear - Besproken

BiGe's Oopsy Bear - Besproken

BiGe's Shine Bright Bear - Besproken

BiGe's Funshine Bear - Besproken

19-06-2014 - Morgen worden de kittens alweer 8 weken. De tijd vliegt! Helaas is het blauw-crème-wit poesje wegens omstandigheden weer beschikbaar gekomen.

11-6-2014 - keuzes keuzes

Wij hebben er lang over nagedacht en alle keuzes besproken. En soms moet je gewoon doen wat denkt goed is. Om deze reden hebben we besloten om voor ons hart en verstand te kiezen. Al vanaf dag een heeft Mattie onze hart gestolen hij is lief en onwijs schattig. Als hij meer wit had gehad was de keuze helemaal makkelijk geweest alleen doordat hij echt te weinig wit heeft lang over getwijfeld. Wij hebben al eerder een kitten laten verhuizen waar we achteraf spijt van hadden en dat wilde we niet nogmaals dus na vele lange gesprekken besloten dat Mattie zou blijven. Maar ook Floortje heeft een plek in onze hart gestoelen en ze is nog eens verschrikkelijk mooi van type en kleur. Haar crème is zo mooi licht en heeft bijna geen ghostmarking. Tja ook zij moest blijven ;-) Dus bij deze onze nieuwe huisgenoten! 

5-6-2014 - De tijd vliegt en de kittens groeien als kool! Weer tijd voor nieuwe foto's, morgen alweer 6 weken oud!

19-5-2014 - De kittens zijn alweer 3 weken, het gaat ontzettend goed met ze!

12-5-2014, wij zijn op deze foto's 15 dagen oud en hebben onze ogen open en beginnen te ontdekken!

5-5-2014, kittens alweer 10 dagen!

Wat gaan ze toch goed! Alle kittens van de Hammie hebben hun oogjes open en zijn ruim verdubbeld in gewicht. Hamster is weer een super mama die haar kindjes goed verdedigd als het nodig is. Deze foto's zijn afgelopen zaterdag gemaakt, ze worden echt met de dag leuker!

27-4-2014, wij stellen voor....

25-04-2014

Onze liever Hamster is vandaag mama geworden van een prachtige 7-ling! Hamster was enorm dik dus het is geen verassing dat het een behoorlijk aantal is geworden. 

Hamster heeft het echt super gedaan. Wij zijn enorm trots op haar!

Helaas was de lilac kater al dood bij de geboorte. Het duurde heel lang voor hij er was en dat is waarschijnlijk teveel geweest voor hem.

De laatste blauw-wit kater heeft het best moeilijk gehad in het begin dus die houden wij even in optie tot we zeker weten dat het goed gaat met hem.