Cattery BiGe 
   ~British Shorthair~

Click here to edit subtitle

"Bolt" nest Hamster & Baileys

Op 20 mei 2013 is Hamster bevallen van een 6-ling! De vader van de kittens is Baileys, Britica Magnifico Baileys, hij woont bij cattery Blue Eldar

 Naam
 Kleur
 geslacht
 gewicht
 Beschikbaarheid
 BiGe's Clumsy Rhino
Crème
Kater
67g
Doodgeboren :(
 BiGe's Sassy Mittens
Lilac-crème-wit
Poes
74g
Besproken voor cattery Bitribri *PL
 BiGe's Trusty Bolt
Crème-wit
Kater
70g
Besproken voor Nathalie en Niels
 BiGe's Lovable Penny
Blauw-crème-wit
Poes
70g
Besproken voor fam van Ekkendonk
 BiGe's Dorky Blake (Yoda)
Lilac-wit
Kater
78g
Besproken voor Petra en Raymond
 BiGe's Blue Mindy (Georgie)
Blauw
Poes
68g
Besproken voor Minke en René

Beschikbaar: Het kitten zoekt nog een nieuw baasje.
Optie / eigen optie: Het kitten is nog niet definitief besproken, het kitten kan nog beschikbaar komen. Stuur gerust een mail voor meer informatie!
Besproken: Het kitten heeft een goudenmand gevonden, er is reeds een aanbetaling gedaan.

08-09-2013

Wat is de tijd toch weer gevlogen en wat hebben we toch heerlijk genoten van de kittens van Hamster. Inmiddels zijn bijna alle kittens verhuisd alleen Mittens is hier nog maar ook zij gaat komende week helemaal naar Polen toe! 

We gaan ze verschrikkelijk missen weer maar gaan ook wel even genieten van de rust. De eerst volgende nestjes die wij verwachten zullen pas volgende jaar zijn. Nu even tijd voor onze gezin :-)


Het gaat jullie goed jongens xxx

30-07-2013

Gisteren zijn de kittens alweer 10 weken geworden. Alles gaat volgens de boekjes en we zijn ontzettend blij met deze geweldige nest! Hamster is echt zo'n lief mama maar ze vliegt net zo hard door het huis als haar kindjes! Jeetje ze hebben allemaal echt serieus een geval van ADHD! Stambomen hebben we al binnen en de kittenpakketten zijn al in de maak. Ook hebben we al onze hotel geboekt voor in Polen als we Mittens weg brengen. Indien mogelijk brengen wij altijd onze kittens naar hun nieuwe baasje toe wat betreft Mittens is dit ook het geval. Het worden 2 lange dagen van totaal 8 uur rijden per dag maar we hebben het er 100% voor over! Gelukkig mag Mittens wel wat langer hier blijven zij gaat pas half september verhuizen.


Voor Blake staat een bezoek gepland met zijn misschien toekomstige baasjes voor a.s. vrijdag we zijn heel benieuwd!


Nog even een paar foto's die ik afgelopen zondag heb gemaakt van de ukken. Nou ja ukken zijn het niet echt meer, alhoewel ze blijven altijd onze ukken! Is die foto hierboven niet geweldig leuk gelukt?!

15-07-2013

Vandaag zijn de kittens alweer 8 weken. Het gaat ontzettend goed met ze! Alle poesjes zijn nu defenitief besproken alleen de twee katertjes zoeken nog nieuwe huisjes :-) Het zijn heerlijke ukkies en allemaal heel verschillend qua karakter, zo ontzettend leuk om te zien!

Volgende week de eerste inentingen dus dat is altijd weer spannend hoe ze daarop gaan reageren.

27-06-2013

Een nieuwe update heeft veel te lang op zich laten wachten! Helaas is Georgina een aantal weken ziek geweest en heeft ze ook in het ziekenhuis gelegen daardoor werd de website even verwaarloosd. Gelukkig gaat het alweer een stuk beter met haar en kunnen we vollop genieten van dit heerlijke nest! En dat willen we jullie natuurlijk ook niet onthouden... 

Hamsters ukkies zijn inmiddels alweer 5 weken geweest. Zoals het er nu uitziet zijn alle poesjes voorzien van nieuwe baasjes. Als alles goed gaat gaat Penny bij een heel lief stel wonen in de buurt van Eindhoven. Mag Mittens een behoorlijke reis maken helemaal naar Polen waar ze bij een kleinschalige fokker gaat wonen en gaat Mindy als uitzetpoesje wonen bij Minke en Rene, cattery of a Cat's Manor, wonen. Wij zijn Minke en Rene ontzettend dankbaar dat ze ons deze kans bieden, Mindy blijft dan voorlopig onze eigendom en haar eerste nestje zal dan ook op onze naam komen te staan alleen woont ze niet bij ons. We zullen wel een eigen pagina voor haar gaan aanmaken en wellicht dat we haar ook eens meenemen naar show. 

De twee lieve kerels zien wij graag samen verhuisen het is zo'n leuk stel samen! Voel je je geroepen stuur een mailtje of bel!

En dan natuurlijk even wat foto's van de ukkies! De foto van Penny is genomen door haar nieuwe baasjes en we vonden het zo mooi dat deze wel op de website moest komen!

26-05-2013

Het gaat ontzettend goed met de kittens van Hamster! Ze hebben met dag 6 allemaal hun geborte gewicht ingehaald, echt helemaal super! Hamster doet het zo ontzettend goed. We zijn enorm trots op haar <3 Hier onder een individuele foto van alle kittens.

21-05-2013

Naar een moeizame bevalling heeft Hamster maar liefst 6 kittens gekregen! Helaas duurde het te lang voor het eerste uk... Met de andere 5 gaat het redelijk goed ze zijn allemaal heel klein maar ze groeien goed en zijn levendig. Hamster heeft hele goede melk en is heel zorgzaam alleen met de kittens schoonhouden heeft ze nog een beetje hulp bij nodig.


Alle kittens staan voorlopig in optie.